dieren op het spoor

Dierenpark Amersfoort reageerde naar aanleiding van het krantenartikel in het AD/Utrechts Nieuwsblad. Daarin stond dat stokstaartjes de lievelingsdieren van Marleen zijn, maar dat deze (nog) niet op dezelfde schaalgrootte als de rest van de dieren in Fantasia Zoo te krijgen zijn. 

In de mail die Dierenpark Amersfoort naar Fantasia Zoo stuurde, stond dat men het een geweldig leuk project vond en dat men vanuit Amersfoort een verrassing had voor de bouwers van Fantasia Zoo. Men zou dat persoonlijk willen komen overhandigen. 

En zo stonden twee mensen van Dierenpark Amersfoort op 1 juni 2016 op de stoep bij Marleen en Wilco om hen een beeldje van een stokstaartje te schenken,

Hij is weliswaar toch wat groter dan de door ons gebruikte schaalgrootte maar we stellen het zo op prijs, dat men deze moeite heeft willen nemen, dat het stokstaartje van Dierenpark Amersfoort een speciaal plekje in Fantasia Zoo heeft gekregen. We hebben hetprobleem van de 'grootte' opgelost door het als een soort standbeeld op een pleintje te zetten.

Dierenpark Amersfoort, hartelijk bedankt. We zijn er heel blij mee.

Wilco en Marleen.