dieren op het spoor

 


 


 

 

IVM Corona virus hebben we besloten Fantasia Zoo dicht te houden voor publiek tot 2021. Tot die tijd dan geen beurzen waar we staan.

Welkom bij Fantasia Zoo

Hoe we op het idee zijn gekomen om een dierentuin te gaan maken?

Nou dat zullen we even uitleggen. Wij hebben eigenlijk twee echt grote hobby's. Onze eerste grote hobby was en is nog steeds  'modelbouw'.
Je moet dan denken aan treinen, huisjes, landschappen etc. We hebben al een aantal keer een uitgebreide modelspoorbaan gemaakt. Onze tweede grote hobby is het bezoeken van dierentuinen. En wat is er nu mooier dan die twee hobby's te combineren, want ook op het gebied van dieren is in de modelbouwwereld echt van alles verkrijgbaar. 

Fantasia Zoo

Het idee voor Fantasia Zoo is ontstaan in 2014. Begonnen met het doolhof, om vervolgens een huisje en een paar dieren er bij te plaatsen. Zo is het groter en groter geworden tot de huidige vorm.

Niet voor niets is de naam van deze modelbouwproject: Fantasia Zoo. Deze naam geeft ons de vrijheid om alles te bedenken wat we leuk vinden en dat toe te passen. Zo ontstond het idee om een modelspoorbaan door een dierentuin te laten lopen. Misschien niet zo voor de hand liggend, maar in je fantasie kan nu eenmaal van alles.

Vanuit onze fantasie bouwen we ons Fantasia Zoo steeds verder uit. 
Hopelijk beleeft u aan het bezoeken van onze website evenveel plezier als wij aan het bouwen en aanpassen van Fantasia Zoo.

Wilco Steenbergen en Marleen Sluijs