www.fantasiazoo.nl

dieren op het spoor

Fantasia courant 20-7-2018

Hierin worden nieuwtjes van Fantasia Zoo besproken:

 

advertentie

Ga lekker op vakantie naar het zuid-Duitse Fredsteijn.  Bij het station staat de Boswachter al klaar om met U door het woud de trekken. 

--------------------------------------------------------------

20-7-2018

Er wordt hard gewerkt door de mensen van de groenvoorziening en afdeling Infra. Alle verlichting wissels en andere elektrische machines worden voorzien van nieuwe kabels. 

----------------------------------------------------------------------------  


Fantasia Zoo  heeft een nieuwe beurs voor 2019

We hebben voor 1-2 en 3 maart 2019 een nieuwe beurs waar we staan met Fantasia Zoo. Dit allen gaat gebeuren in Assen in het TT gebouw. Het gaat om een hobby beurs waar diverse andere hobby's ook staan. Meer info volgt zo spoedig mogelijk weer hier in de courant van Fantasia Zoo.


--------------------------------------------------------------------------

Dort in Stoom 2018 Op 25 en 26 mei was er in Dordrecht een groot stoomevenement genaamd Dordt in stoom. Tijdens dit evenement was het mogelijk om met een stoomtrein naar Fantasia Zoo te komen, wat ook erg in trek was. In aanloop van dit evenement stond 1 van de eigenaren in het AD als reclame voor Dort in stoom en Fantasia Zoo.  Ze mocht zelfs handtekeningen uit delen. modelbaan Fredsteijn stond naast ons in Dordrecht.
-------------------------------------------------------